Allergia: Ételadalékok allergiát kiváltó okai:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1285 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 432 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1285 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 432 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1285 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 432 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1285 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 432 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Az ételeink készítése és a felhasznált adalékanyagok igazi célja társadalmunkban!

 

Ma már globális (az egész földre kiható) méretekben irányítják az emberek gondolatait és igényeit a reklámokkal és a divattal a multimédiákon keresztül. Senki sem tudja kivonni magát e dolgok hatása alól, hacsak tudatosan nem leplezi le az ámítás új trükkjeit.

Hatalmas nemzetközi cégek és globális hatalmasságok évtizedekkel előre megtervezik az emberiség jövőjét. Olyan termékek népszerűsítésével és divatba hozásával is irányítják az emberiséget, amely kiszolgálja vagyoni és hatalmi törekvéseiket. 

H

osszú évekkel előre megtervezik az ételek ízeit, törvényekkel bekorlátozzák a természetes, egyúttal egészséges élelmiszerek termelőforrásait. Eleinte megszokatják és meg szerettetik az emberekkel. Aztán arra hivatkozva, hogy az emberek ezt igénylik, ellepik az egész világot, az ilyen ízeket tartalmazó termékekkel.

Természetesen - mint minden, ami érdekeket sért – az ételeink adalékaival foglalkozó téma is sok vitát okoz pro és kontra.

Mégis azon el kell gondolkodni, miért jobb nekünk az adalékokkal teletömött, vegyszerekkel kezelt génmanipulált import élelmiszer - ami Európa és számos európai országon kívül betiltott. Miközben parasztjaink, élelmiszert termelő vállalkozásaink csődbe mennek, belefulladnak világhírű boraikba, egyedülálló mangalica disznaikba és páratlan szürke marháikba. Sajnos a napi szintű fejlesztések, és piaci követelmények miatt a biztonságosnak minősített adalékok nagy része is tartalmazhat egészségkárosító anyagokat, annak ellenére, hogy a napi információs médiaáradat teljesen ártalmatlannak állítja be e tevékenységet. Ahhoz hogy megérthetőek legyenek a kémiai folyamatok mindenki számára részletesebb leírást, kaphatnak a következőkben arról, hogy milyen célt is szolgál ez a rengeteg adalék valójában.

Rengeteg ételadalék allergiát, csalánkiütést, egyéb betegséget okozhat, mely következményeként utólagosan orvosainkkal deklarálva további orvosságnak nevezett gyógyszerkészítmények szervezetbejuttatásával, véglegesen tönkre tehetjük szervezetünk védekezőképességét! Soha nem volt ennyi beteg ember, ennyi beteg kisgyermek, és sajnos nem gondolkoznak az emberek az ok-okozat összefüggés gondolatával sem rohanó világunkban.

Az utóbbi néhány évtizedben hatalmasra nőtt az élelmiszer-adalékok fogyasztása.

A nyugati étrend háromnegyede feldolgozott, fogyasztásra kész élelmiszerekből áll, ezért is lehetséges, hogy minden egyes fejlett országbeli ember, a csecsemőktől az aggastyánokig, évente 4 - 4,5 kilogramm élelmiszer-adalékanyagot eszik meg, mely fogyasztási szokásoktól változhat. 

A

z adalékok fogyasztásával hozzák összefüggésbe a következő kóros állapotokat:

Ekcéma, csalánkiütés, bőrgyulladás, irritábilis bél szindróma, hányinger, hányás, hasmenés, orrcsorgás, hörgőgörcs, migrén, anafilaxiás sokk, hiperaktivitás és más magatartási rendellenességek.

Címkék: allergia e-lista mérgek ételeinkben Ételadalék

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kékesi Arnold üzente 13 éve

Egyetértek... !

Válasz

Tokodi Marci üzente 13 éve

Nekem már ott komolytalan ez a cikk, hogy 16-os betűmérettel posztolja...

Válasz

Kiss P üzente 13 éve

Szerintem ha nem is hülyeség amit írnak azért ez már tényleg boszorkányüldözésnek tűnik a szintetikus anyagokkal szemben...

Válasz

Molnár Zsófia üzente 13 éve

Persze mindent összehoznak mindennel. A káros anyagok mindent károsítanak míg a gyógyítók mindent gyógyítanak. Szerintem az igazság valahol a kettő között lehet...

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu