Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az ételeink készítése és a felhasznált adalékanyagok igazi célja társadalmunkban!
Ma már globális (az egész földre kiható) méretekben irányítják az emberek gondolatait és igényeit a reklámokkal és a divattal a multimédiákon keresztül. Senki sem tudja kivonni magát e dolgok hatása alól, hacsak tudatosan nem leplezi le az ámítás új trükkjeit.
Hatalmas nemzetközi cégek és globális hatalmasságok évtizedekkel előre megtervezik az emberiség jövőjét. Olyan termékek népszerűsítésével és divatba hozásával is irányítják az emberiséget, amely kiszolgálja vagyoni és hatalmi törekvéseiket.
H
osszú évekkel előre megtervezik az ételek ízeit, törvényekkel bekorlátozzák a természetes, egyúttal egészséges élelmiszerek termelőforrásait. Eleinte megszokatják és meg szerettetik az emberekkel. Aztán arra hivatkozva, hogy az emberek ezt igénylik, ellepik az egész világot, az ilyen ízeket tartalmazó termékekkel.
Természetesen - mint minden, ami érdekeket sért – az ételeink adalékaival foglalkozó téma is sok vitát okoz pro és kontra.
Mégis azon el kell gondolkodni, miért jobb nekünk az adalékokkal teletömött, vegyszerekkel kezelt génmanipulált import élelmiszer - ami Európa és számos európai országon kívül betiltott. Miközben parasztjaink, élelmiszert termelő vállalkozásaink csődbe mennek, belefulladnak világhírű boraikba, egyedülálló mangalica disznaikba és páratlan szürke marháikba. Sajnos a napi szintű fejlesztések, és piaci követelmények miatt a biztonságosnak minősített adalékok nagy része is tartalmazhat egészségkárosító anyagokat, annak ellenére, hogy a napi információs médiaáradat teljesen ártalmatlannak állítja be e tevékenységet. Ahhoz hogy megérthetőek legyenek a kémiai folyamatok mindenki számára részletesebb leírást, kaphatnak a következőkben arról, hogy milyen célt is szolgál ez a rengeteg adalék valójában.
Rengeteg ételadalék allergiát, csalánkiütést, egyéb betegséget okozhat, mely következményeként utólagosan orvosainkkal deklarálva további orvosságnak nevezett gyógyszerkészítmények szervezetbejuttatásával, véglegesen tönkre tehetjük szervezetünk védekezőképességét! Soha nem volt ennyi beteg ember, ennyi beteg kisgyermek, és sajnos nem gondolkoznak az emberek az ok-okozat összefüggés gondolatával sem rohanó világunkban.
Az utóbbi néhány évtizedben hatalmasra nőtt az élelmiszer-adalékok fogyasztása.
A nyugati étrend háromnegyede feldolgozott, fogyasztásra kész élelmiszerekből áll, ezért is lehetséges, hogy minden egyes fejlett országbeli ember, a csecsemőktől az aggastyánokig, évente 4 - 4,5 kilogramm élelmiszer-adalékanyagot eszik meg, mely fogyasztási szokásoktól változhat.
A
z adalékok fogyasztásával hozzák összefüggésbe a következő kóros állapotokat:
Ekcéma, csalánkiütés, bőrgyulladás, irritábilis bél szindróma, hányinger, hányás, hasmenés, orrcsorgás, hörgőgörcs, migrén, anafilaxiás sokk, hiperaktivitás és más magatartási rendellenességek.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó Szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Koronavírus vakcina: merjenek oltatni az allergiások?
Megfázás vagy allergia? Így derülhet ki
Őszi allergia esetén is segíthetnek az illóolajok
Veszélyes rovarok: innen tudhatja, ha allergiás a rovarcsípésre