Allergia Blog: 2017. március

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1282 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 399 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 940 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1282 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 399 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 940 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1282 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 399 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 940 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1282 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 399 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 940 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi bejegyzések

Még régebbiek 

Allergia Klub hírei - 2017. március

Kedves allergiások!

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe - tuneteitek enyhítése érdekében- a ganoderma és a spirulina rendszeres fogyasztását.

Szuperelelmiszernek is nevezett két csodás novény javitja az immunrendszert és ennek hatására csokkentheto vagy akár meg is szuntetheto  az allergiás tunet.

Itt tudod beszerezni oket:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

  Kivánok tunetmentes, szép tavaszi és nyári hónapokat!

network.hu

Az Apollo-program lezárását jelentő Apollo-17 az utolsó (a hatodik) volt az amerikai űrprogram Holdra űrhajósokat juttató küldetései közül, így a NASA a jól bevált szokások szerint indította el a legénységet – egyetlen komoly különbség azonban mégiscsak akadt, hiszen a háromtagú személyzet egyik tagja nem tapasztalt pilóta, hanem geológus volt.

Erre a földtani sokszínűség minél eredményesebb tanulmányozása érdekében volt szükség, hiszen a helyszíni megfigyelések, illetve a mintagyűjtés terén egy tudós sokkal eredményesebb lehetett, mint egy geológiai képzést nem kapott vadászpilóta.

Tovább 

 

network.hu

Összesen 13 budapesti pékséget tesztelt próbavásárlással a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Az ételallergiásoknak nem árt résen lenni, ugyanis előfordulhat, hogy félretájékoztatnak az eladók.

 

Mivel a pékáruk esetében nem kötelező feltüntetni a terméken a részletes információt (pl. összetevők, allergének), vásárlóként az eladó tájékoztatására kell hagyatkoznunk. A TVE azt vizsgálta, hogy milyen tájékoztatást kapunk a pékségekben és a honlapjukon a termék összetételéről, adnak-e blokkot kérés nélkül, mibe csomagolnak, hol készül a pékáru, mennyire beazonosítható a termékek ára, tudnak-e egyértelmű válaszd adni, ha valaki ételallergia miatt keres valamiltől „mentes” élelmiszert.

Tovább 

network.hu

A magyar lakosság legalább harmadát érinti az allergia, és számuk évről-évre 2-4 százalékkal növekszik - mondta Nékám Kristóf allergológus az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön hívta fel a figyelmet, hogy megkezdődött a pollenszezon. Azt írták,  a következő napokban a mogyoró, az éger, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenkoncentrációja várhatóan a tüneteket okozó, közepes tartományban alakul, sőt helyenként - elsősorban a Dunántúlon és az Alföld déli részén - a magas szintet is elérheti.

Tovább 

Együnk allergia ellen!



Folyamatosan tüsszögünk,folyik az orrunk,és viszketünk az allergia miatt? Csempésszünk az étrendünkbe minél többet a következő finomságok közül,és véget vethetünk a kínzó problémáknak!

Omega-3 Több kutatás is bebizonyította,hogy azok,akik sok omega-3-at fogyasztanak,kevésbé lesznek hajlamosak az allergia kialakulására,és az asztmás tünetek is ritkábban fordulnak elő náluk.Éppen ezért együnk minél több halfélét,például lazacot,tonhalat,de az olajos magvak is jó hatással lehetnek az egészségünkre.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu