Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Allergia Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kár, hogy a soványság kultusza miatt a szoptatásról is leszoktak az anyukák.
Szülés után a legtöbben minél hamarabb szeretnék visszanyerni a terhesség előtti súlyukat, ez azonban a babával szemben a legnagyobb felelőtlenség.
Az anyatej pótolhatatlan tápanyagokat rejt, ráadásul felvértezheti a babát az allergia, többek közt a lisztérzékenység kialakulásával szemben is.
16 éve | Menyhárt Miklós | 0 hozzászólás
Van lisztérzékeny barátom, és látom, hogy Neki sem egyszerű az élet. Nem csak a táplálkozásban, de ebből fakadóan a szórakozásban, utazásban, kikapcsolódásban is korlátozva van, nem beszélve arról, hogy mindenhová hurcolhatja magával a kis elemózsiás szatyrát...
Hogyan lehet teljes életet élni akkor, ha valaki lisztérzékeny?
|
|
16 éve | Menyhárt Miklós | 0 hozzászólás
Szúnyogcsípés?
Annyi baj legyen. Már a szerencsésebbjének.
Vannak sokan azonban, akiknél a bőrbe jutó méreganyag allergiás reakciókat válthat ki. Fejfájás, görcs, legrosszabb esetben fulladás is lehet egy "ártatlan" darázscsípés következménye!
Nyár, napfény....és napallergia.
Csalánkiütés, napkiütés, viszketés és pöttyök, vagy rosszabb esetben csalánkiütés és ödéma.
A polimorf dermatózis, vagyis a kóros fényérzékenység miatt sokan a nyári nap melegét sem élvezhetik nyugodtan, és még a tengerparti vakációról is le kell mondaniuk. Ráadásul egyes ételek, vagy gyógyszerek még fokozhatják is az allergiát.
Néha legszívesebben kimenekülnél a világból, mert folyton, szinte paranoiás módjára kell lesned, nehogy véletlenül olyasmit egyél, amitől azonnal rosszul leszel?
És még a saját konyhádban sem lehetsz biztonságban?
Mert nyomokban minden tartalmazhat mogyorót...
Hát bizony, az allergia elleni küzdelem csapatjáték. és mindenre találni alternatívát!
16 éve | Menyhárt Miklós | 1 hozzászólás
A klasszikus fertőtlenítőszerről kiderült, hogy hatékonyan javítja a krónikus ekcéma tüneteit.
Olcsó, antibiotikumoktól mentes, de azért beszélj a kezelőorvosoddal, mielőtt egy doboznyit a fürdővízbe öntenél!
16 éve | Menyhárt Miklós | 0 hozzászólás
Méz, méhviasz, propolisz...gondolatd volna, hogy a természet csodaszerei, testünk jótevői sokunknak okoz kellemetlen problémát, ám ezt sokszor csak későn vesszük észre. Mert olyan finom az a cukorka, kellemes ízű a fogkrém, a krémre pedig azt írták, illatanyagmentes! Vagy mégsem az?
Interjú Balogha Katalinnal, a Budai Allergiaközpont főorvosával.
Az Asztma Világnapja jelmondata 2009-re jókat ígér. Szerencse, mert már több, mint 300 millióan szenvednek világszerte ettől a kellemetlen betegségtől. Ám a tünetek kontrollálhatók!
Tudj meg többet a lehetőségekről!
Egyre többen küszködnek különböző táplálékallergiákkal, pedig sokszor a baj nem az étellel, hanem annak minőségével, azaz a feldolgozás és előállítás során belekerülő allergénekkel van.
Ám ha mégis valódi a probléma, vajon honnan ered? Milyen pszichés tényezők állhatnak az ételallergia hátterében?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás