Allergia: blog

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1286 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 433 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,

Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1286 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 433 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,

Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1286 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 433 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,

Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Allergia Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1286 fő
  • Képek - 150 db
  • Videók - 116 db
  • Blogbejegyzések - 433 db
  • Fórumtémák - 31 db
  • Linkek - 1082 db

Üdvözlettel,

Allergia Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi bejegyzések

Még régebbiek 

Allergia Klub hírei

network.hu

Mindannyian csináljuk és annyit biztosan tudunk róla, hogy összefügg azzal, mennyire érezzük fáradtnak magunkat, illetve azt is, hogy ragadós. Ez nem más, mint az ásítás, amiről nemrég a Huffington Post érdekes tényeket közölt. Ha kíváncsi rájuk, olvasson tovább.

1. Elméletből sok van, bizonyítékból kevés

Tévhit, hogy csak akkor ásítunk, amikor fáradtak vagyunk, és nem feltétlenül at oxigénhiánnyal függ össze, bár ez az elmélet nem egészen alaptalan.

Tovább 

network.hu

 Akár elfogyasztva, akár a bőrre kenve, bizonyos fűszernövények kellemetlen tüneteket okozhatnak. Az ünnepi süteményekben gyakran használt, és a kozmetikumokban illatanyagként hozzáadott fahéj és vanília mellett akár a töltött káposztában lévő fokhagyma, a bors és a fűszerpaprika is okozhat allergiát.

 


A fűszerek okozta allergiás tünetek igen változatos formában jelentkezhetnek. Amennyiben az elfogyasztott étel tartalmazza az allergént, úgy a panaszok jellemzően a gyomor- és bélrendszert érintik – hasmenés, hasfájás, puffadás jelentkezhet -, de gyakran bőrkiütést is okoznak– magyarázza dr.

Tovább 

 

 napraforgó lecitin

9 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

a Fillzen Napraforgó Lecitin 30 perces ismertetőnk, amelynek 6 perces bevezetője után 25 perc a lecitinről szól. Felvétel a webinariumtermünkben bármikor visszanézhető.
A könnyebb elérhetőség kedvéért idemásolom a felvétel  https://www.youtube.com/watch?v=efCm9f6iMIo&feature=youtu.be

 

http://kavesledi.fillzen.com/

network.hu

Nem ritka, hogy a hideg évszakokban, amikor hol a nátha, hol az influenza dönt le a lábunkról bennünket, a hetekig tartó felső légúti panaszokat az akut betegségek elhúzódó tünetének tekintjük, ezért akár hetekig is türelmesen várjuk, hogy megszűnjenek.

Meddig nátha, és mikortól allergia?

Márpedig, amennyiben a tünetek két hétnél tovább tartanak, felmerülhet a gyanú, hogy szervezetünk az idegen anyaggal szemben túlvédekezik, vagyis arra válaszol allergiás reakcióval.

Tovább 

Allergia diófélékre

A mogyoróallergia az egyik legveszélyesebb

 

A diófélék ízletes és értékes alapanyagok, ám sokan egyáltalán nem ehetik e finomságokat, mert szervezetükben allergiás reakciókat váltanak ki. A földimogyoró-allergia az egyik legveszélyesebb, ezért a diéta betartása kiemelkedően fontos.

Az egyik leggyakrabban előforduló ételallergia a diófélék fogyasztásával köthető össze, amelyek közül az egyik legveszélyesebb és talán leggyakoribb a földimogyoró-allergia.

Utolsó hozzászólás

adam martina üzente 9 éve

en is kuzdok vele

Tovább 

network.hu

A körmök színezése – elsősorban növényi anyagokkal – már az ókorban is „divat” volt, nemcsak a társadalmi elithez tartozó nők körében, de a műköröm viselése is az időszámítás előtti időkbe nyúlik vissza. Egyiptomban a fáraók, isteni eredetük bizonyításaként, hosszú, aranyazott pótkörmöket viseltek, de a korabeli feljegyzések tanúbizonysága szerint már Kleopátra királynő is előszeretettel ékesítette az ujjait porcelánporhoz hasonló anyagból ragasztóanyaggal készült színes műkörmökkel.

Tovább 

network.hu

 

 

 

 

 

Az arc energiapontjainak kezelése


A marma pontok tudománya az ájurvéda szerves részét képezi. Az energiapontok aktiválásának számtalan módja van. Attól függően, hogy milyen mértékű az egyensúlyhiány, különböző kezelési formák alkalmazhatók. A prána székhelyéül szolgáló pontok stimulálásával az agyi központokon keresztül hatás gyakorolható a dosháknak, al-dosháknak, csakráknak, nadiknak, srotáknak megfelelő szervekre.

A marmapresszúra minden más eljárásnál alkalmasabb fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek megelőzésére, a testi-lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására.

Tovább 

dxnspirulinkekzoldmikroalga.jpg A DXN Spirulina

A spirulina egy kék-zöld alga, mely spirális alakjáról kapta nevét. Ez tartalmazza leginkább a figyelemre méltó tápanyagok koncentrációját bármely ismert élelmiszer-, növény-, gabona vagy gyógynövény tekintetében.

A Spirulina a legjobb növényi fehérje forrás 65%-al, ami minden más természetes ételnél magasabb.

Sőt még ennél is magasabb értékek vannak a vitamin, ásványi anyag és különleges kivonatokban. A Spirulina egyedülálló fitonutrienseket, phycocyanin, poliszacharidokat és sulfolipideket tartalmaz, melyek erősítik az immunrendszert, hozzásegít a kockázatok csökkentéséhez a fertőzésekkel, rák és autoimmun betegségekkel szemben.

Tovább 

network.hu

Noha az érzékenyebbek még számolhatnak enyhébb tünetek megjelenésével, a magas pollenkoncentrációval járó tünetek megjelenése csak a parlagfüves területeken, vagy azok közvetlen közelében várható - jelentette az OKI Parlagfű Pollen Riasztási Rendszer.

A parlagfű szezon végén jelentkező második, kisebb csúcs hatása sem érződik már jelentős mértékben, a parlagfű pollen koncentrációja országos érvénnyel is már csak közepes szinten van, illetve az észak- észak-keleti térségekben alacsonyra süllyedt.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu